X

El nou Mallorca genera dubtes a Moreno

Falta menys d'una setmana perquè comenci la competició i el Mallorca encara no ha tancat la plantilla per al nou curs. El tècnic Vicente Moreno deixa oberta la porta a noves incorporacions

11/08/2019

El nou Mallorca genera dubtes a Moreno

En espera de la possible arribada de nous fitxatges, ahir el Mallorca va presentar la plantilla davant l’afició a Son Moix. Un estadi que no era ple, però que va homenatjar els herois que varen pujar a l’equip a Primera Divisió i també els nouvinguts. Un dels més aclamats pel públic va ser l’autor del gol de l’ascens, el crac d’Artà, Abdón Prats. Però el que es va endur la gran ovació del vespre va ser l’entrenador, Vicente Moreno, que abans de començar el partit va saludar amb una bona abraçada el tècnic del Llevant, Paco López. A l’onze inicial del Mallorca només Lumor i Febas tenien lloc respecte de l’onze de l’any passat. El que també destaca és la gran quantitat de futbolistes a la banqueta mallorquinista, fins a 13 jugadors esperaven el seu torn per poder entrar al terreny de joc. Entre ells, el darrer a arribar, Alexander Trajkovsky. Els vermells es varen avançar ben prest amb aquest gol d’Ante Budimir, que segueix en la seva versió més golejadora. Tot i marcar a l’inici del partit, Moreno no es va relaxar i va seguir corregint l’equip.
A l’inici del segon temps el Llevant va capgirar el marcador en deu minuts amb els gols de Sergio León i Borja Mayoral. Dues dianes que no varen deixar gens content Moreno. El de Massanasa va escollir donar entrada a Traijkovski uns minuts després. I al 66 es va estrenar amb el Mallorca. El macedoni es va mostrar molt actiu i va crear perill a la meta defensada per Aitor Fernández amb dues accions calcades. Passada de Dani Rodríguez, control amb la dreta de Traijkovski que s’orienta la pilota i remata amb la cama dreta.

Al final, però, el Mallorca no va poder empatar i va quedar sense el Ciutat de Palma. I Moreno va acabar el partit ben igual que el va començar: parlant amb el tècnic Paco López.

11/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris