X

Open Arms rescata 39 migrants més

En les darreres hores el nou vaixell de bandera noruega de SOS Mediterranée i Metges sense Fronteres ha salvat 85 persones

10/08/2019

Open Arms rescata 39 migrants més

Els darrers rescatats són 39 ciutadans més que se sumen als 121 que ja fa 9 dies que esperen a alta mar prop de Lampedusa un port segur per poder desembarcar. A les 4 de la matinada l’Open Arms els ha recollit d’una embarcació en perill en aigües de Malta. El Govern maltès, de fet, s’ha compromès a acollir-les, però únicament els darrers 39. Una situació que genera problemes de tensió i seguretat dins el vaixell. L’Astral, l’altra embarcació de l’ONG, és de camí a la zona per donar assistència amb aliments i altres productes.

En les darreres hores el nou vaixell de bandera noruega de SOS Mediterranée i Metges sense Fronteres ha salvat 85 persones, entre les quals hi ha 4 infants que anaven a bord d’una barca pneumàtica davant les costes de Líbia. La Comissió Europea diu que la intervenció humanitària és prioritària, però no actuen perquè no els ho ha demanat formalment cap govern europeu.

10/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris