X

Tot enllestit per a la polèmica correguda de toros de Palma, la primera amb sang en dos anys

Els carrers del voltant de la plaça s’han despertat avui plens de pintades amb consignes animalistes

09/08/2019

Tot enllestit per a la polèmica correguda de toros de Palma, la primera amb sang en dos anys


 Cues per comprar entrades per a la correguda de toros de Palma

La plaça de toros de Palma està preparada per acollir anit la primera correguda de toros després de l’aprovació de la llei de toros a la balear. Feia dos anys que aquesta instal·lació no celebrava un espectacle taurí.

A les taquilles del Coliseu Balear, el degoteig de gent ha estat constant per comprar algunes de les gairebé 10.000 entrades a la venda. Els preus oscil·len entre els 30 euros per als jubilats i els 130 euros per a les zones amb millor visibilitat.

Cap a les 20 hores dos grups protaurins es concentraran en defensa de la tauromàquia i de la presència d’infants a les places. Davant d’ells, hi haurà els animalistes. L’associació ICA Animalista ha convocat una protesta a partir de les 19.30 hores. La correguda tindrà lloc a les 21.30 hores.

Els carrers del voltant de la plaça s’han despertat avui plens de pintades amb consignes animalistes. Els organitzadors, que no han volgut fer declaracions a càmera, asseguren que revisaran “amb rigor” que ningú no entri begudes alcohòliques al recinte. A més, recomanen als assistents anar-hi amb una hora d’antelació pels controls de seguretat.

09/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris