X

El Govern porta Fèlix Millet als tribunals en negar-se a abandonar un habitatge a Fornells

La concessió ha finalitzat i ara s'estudia demolir o fer un canví d'ús dels 4 immobles afectats

08/08/2019

El Govern porta Fèlix Millet als tribunals en negar-se a abandonar un habitatge a Fornells

Ports de les Illes porta Fèlix Millet i una altra família als tribunals perquè abandonin els habitatges ubicats a primera línia de mar, a Fornells, que es neguen a abandonar. La concessió dels immobles va finalitzar fa un any, el 29 de juliol de 2018, però els afectats s’han negat a retornar les claus. De fet, no es van presentar a la citació per formalitzar el retorn dels 4 habitatges afectats. També han intentat reclamar la suspensió cautelar contra la reversió dels immobles. Una demanda que el jutge ha desestimat.

Davant aquesta situació, Ports ha presentat dos contenciosos administratius i s’han iniciat els procediments per a la l’extinció de les concessions. Un procés al qual els interessats han presentat al·legacions. Si el proper Consell d’Administració, que s’ha de reunir al setembre, acorda seguir endavant, acte seguit s’iniciarà el procediment de desnonament administratiu. El Govern ja contemplava que els afectats allarguessin al màxim el procés judicial, tenint en compte que paguen entre 15 i 50 euros l’any.

Es tracta de 4 immobles, un dels quals pertanyia fins ara a la familia de Fèlix Millet, condemnat pel saqueig del Palau de la Música, quan era president de l’Orfeó Català. El Govern estudia ara que fer-ne en un futur. Una opció és demolir algun dels immobles i guanyar espai públic. Una altra és donar-los altre usos.

08/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris