X

Les obres de rehabilitació de la murada d’Alcúdia s’han inaugurat

La reforma finançada amb l'impost de turisme sostenible ha disposat d'un pressupost de prop de 450.000 euros

07/08/2019

Les obres de rehabilitació de la murada d’Alcúdia s’han inaugurat

Els alcudiencs i tothom que visiti el municipi podran gaudir, a partir d’aquesta setmana, i passejar pels trams de la muralla on fins ara no era possible fer-ho. D’aquesta manera, hi haurà una continuïtat en la passejada des del tram nord fins a la porta de Sant Sebastià, així com també al recinte medieval de la porta de Vilaroja i el tram de la murada de l’Esperó.

Avui s’ha inaugurat amb el conseller de Turisme, la batlessa d’Alcúdia i altres autoritats. A les obres, s’hi han instal·lat ponts per poder-hi passar al llarg del trajecte, rehabilitat el paviment, així com les parets.

La rehabilitació finançada amb l’impost de turisme sostenible ha disposat d’un pressupost de prop de 450.000 euros. Avui s’informava els turistes pels equips d’Ib3 Notícies que eren un dels primers en passar per aquests trams de la murada tot just restaurada i se’n mostraven sorpresos.

La rehabilitació de la murada era una reivindicació dels residents del municipi.  Els trams de les murades serveixen per conservar el patrimoni alcudienc i formen part dels monuments d’arquitectura militar, a més tenen consideració de Bé d’Interès Cultural.

07/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris