X

El Consell d’Eivissa tornarà a pagar més d’un milió d’euros a la concessionària de l’estació d’autobusos

L'actual concessió s'ha prorrogat fins al 2021 perquè l'equip de govern no té temps de redactar un nou Pla Insular de Mobilitat

31/07/2019

El Consell d’Eivissa tornarà a pagar més d’un milió d’euros a la concessionària de l’estació d’autobusos

Més d’un milió d’euros és el que tornarà a pagar el Consell d’Eivissa a la concessionària de la nova estació d’autobusos del Cètis. Una despesa, segons la institució insular, que haurien d’assumir les companyies que operen a l’estació i que hauria d’estar reflectit al Pla de Mobilitat. El passat equip de govern no va aprovar el pla i el nou encara tardarà un any, com a mínim, a tenir-lo enllestit.

El Consell explica que pagaran aquest sobrecost perquè les companyies no pugin els preus dels bitllets. De moment, l’actual concessió s’ha prorrogat fins al 2021 perquè l’equip de govern diu que no té temps de redactar un nou Pla Insular de Mobilitat.

D’altra banda, el Consell d’Eivissa vol introduir canvis perquè les parades tornin a passar pel centre de la ciutat. També tenen clar que no vol adjudicar la concessió en un únic lot sinó en dos, per separar el transport escolar de les línies regulars i evitar que Brussel·les tombi l’adjudicació per la llei de competència.

31/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris