X

Estudien fer obres aquest diumenge per reparar l’avaria que provoca vessaments al port de Ciutadella

Els tècnics han acordat aquest matí extreure el material que obstrueix una de les canonades de l'obra, estrenada fa un mes

17/07/2019

Estudien fer obres aquest diumenge per reparar l’avaria que provoca vessaments al port de Ciutadella

Aquest dimecres matí s’ha celebrat una reunió d’urgència al port de Ciutadella per localitzar quina és la causa dels vessaments d’aigües brutes que s’hi produeixen, i que donen lloc a les queixes dels restauradors per mor de la mala olor. La causa més probable és que un objecti taponi un tram de la canonada que recorre el port. Segons les primeres hipòtesis, l’obturació es trobaria a només 5 metres d’un dels pous que hi ha. El 20 de desembre els operaris van localitzar, i segons Acciona es va extreure, en aquest punt un objecte que podria ser una boia o una guia nàutica. Però no es descarta que hi quedin restes. Per extreure el material probablement s’haurà de fer obra, diumenge, i els tècnics coordinaran amb els negocis propers.

En tot cas, els tècnics descarten que la causa del problema sigui la manca de manteniment per part de l’Ajuntament, tal com sostenia ahir públicament el director de Ports, Xavier Ramis, en declaracions a IB3 Ràdio. Des de Ports afirmen que la recepció definitiva de les obres no es farà fins que no se solucionin aquests problemes. Després de l’estiu es repararà una fissura a l’estació de bombeig.

17/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris