X

Arrenca el Festival de Cinema de Menorca amb la projecció de 9 llargmetratges

El país convidat d'enguany és Malta i  s'inclouen unes jornades professionals sobre cinema i sostenibilitat i una secció de cinema social

16/07/2019

Arrenca el Festival de Cinema de Menorca amb la projecció de 9 llargmetratges

A partir de dilluns i  fins aquest diumenge es projectaran 9 pel·lícules, entre elles la guanyadora de la Concha d’Or del Festival de Sant Sebastià “Entre dos aguas”. Isaki Lacuesta, el seu director, de fet, forma part del jurat d’enguany. El pati de Sant Francesc, l’illa del Rei, el Museu de Menorca, el Canal Salat o l’Ocimax són alguns dels espais seleccionats.

El país convidat d’enguany és Malta i a la programació, com a novetat, s’inclouen unes jornades professionals sobre cinema i sostenibilitat i una secció de cinema social centrada en la transexualitat. Pel que fa a les seccions en competició, s’han presentat més de 500 curts.

IB3 torna a donar suport al festival amb l’estrena a multipantalla, aquest divendres, de tres curmetratges de la secció Balears en curt: amb “Hostal Orión”, dirigit pel guanyador del Goya Jaume Carrió; “Ca nostra”, de la menorquina Laia Foguet, i “Capitán Kinesis” de Carles Jofre.

En aquesta edició, hi estaran presents personalitats de renom com Sergi López, Aitana Sánchez Gijón i Mercedes Milà.

16/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris