X

Eivissa i Formentera són les illes que més vidre reciclen de Balears

Durant el 2018 es reciclaren més de 45 mil tones de vidre a Balears, una taxa que ens situa com a capdavanters a Espanya

11/07/2019

Eivissa i Formentera són les illes que més vidre reciclen de Balears

Durant el 2018 es reciclaren més de 45 mil tones de vidre a Balears. Una taxa que ens situa com a capdavanters en reciclatge d’aquest material a Espanya. I precisament per aquestes dates és quan es recull més vidre per l’elevat nombre de restaurants oberts aquests mesos. Només durant l’estiu, per exemple a Eivissa, s’arriba a recollir el 50 per cent de vidre que es recicla cada any.

Una taxa de reciclatge que encapçalen Formentera, amb 70 quilos per habitant a l’any, i Eivissa, amb més de 58 quilos. Motors de la mitjana balear que se situa en els 30 quilos per habitant a l’any.

22 ajuntaments de Balears opten al distintiu medi ambiental ‘Bandera verda’ de millora en reciclatge, que vol arribar al cent per cent de reutilització de vidre d’un sol ús. Una taxa que actualment se situa al 76 per cent. Per fer-ho possible, educadors ambientals visiten els negocis que hi participen i els encaminen. Uns 2.200 establiments del sector de la hostaleria participen en aquesta iniciativa, gairebé la meitat, més de 900s, a Eivissa.

11/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris