X

Sis morts i més de 50 ferits a les fortes tempestes de Grècia

Un pescador de 62 anys roman desaparegut

11/07/2019

Sis morts i més de 50 ferits a les fortes tempestes de Grècia

Almanco 6 persones han mort, entre elles dos nins, i una cinquantena han resultat ferides a les fortes tempestes que va patir ahir Grècia. Els morts són tots turistes que es trobaven a Calcídica, una península turística del nord del país. Els cops de vent huracanats van tomar la caravana d’un matrimoni txec que hi va perdre la vida. El vent també va tomar arbres i teulades que van causar la mort de les altres víctimes a Nea Poteidaia i Nea Plagia.

Ara les autoritats cerquen un pescador grec de 62 anys que roman desaparegut. Ni els residents ni els turistes de la zona no es creuen encara el que va passar.

Els ferits van haver de ser atesos principalment per ferides en el cap o diverses fractures per l’impacte de branques i objectes que volaven per mor del vent. En total, el cos de bombers de la zona afectada va rebre més de 600 telefonades durant tota la nit. També s’han produït talls de llum per la caiguda de pals de la llum i tall de carreteres per la caiguda d’arbres.

També a Itàlia en les darreres hores s’han viscut fortes tempestes que fins i tot han deixat veure mànegues d’aigua. Les tempestes i les fortes calabruixades han deixat desenes de ferits i també danys materials per mor de les inundacions.

11/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris