X

Queixes dels turistes pel servei d’autobús que connecta amb Cala Salada

Les principals crítiques se centren en la impuntualitat, el preu i el poc espai dels autobusos per baixar a la platja

08/07/2019

Queixes dels turistes pel servei d’autobús que connecta amb Cala Salada

El programa de platges connectades amb bus ja fa 4 temporades que es va iniciar a Cala Salada, a Sant Antoni. Un servei que el 2017 també es va començar a aplicar a Benirràs, a Sant Joan. Els turistes entenen que es fa per preservar el medi ambient, però critiquen les deficiències en el servei.

Per exemple, a mig matí, l’aparcament a prop de Cala Salada és ple. Ja no es pot accedir i els turistes comencen a multiplicar-se a la parada del Poliesportiu de Can Coix, una vegada que han aparcat els seus cotxes allí. El bus hauria de passar cada quinze minuts, però alguns fa gairebé mitja hora que esperen i quan a la fi arriba, es troben una sorpresa poc agradable. Ve pràcticament ple de Sant Antoni, només poden entrar quatre persones.

Tant baixar a Cala Salada des del pàrquing de Can Coix, com fer-ho a Benirràs, des del pàrquing de Sa Plana, té un cost del bitllet senzill d’un euro i noranta cèntims. En el cas de Benirràs, la limitació d’accés és només els diumenges a la tarda. A Cala Salada el control és diari.

08/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris