X

Unides Podem assegura a Sánchez que “tots ells són independents de l’IBEX 35”

La formació respon així a la seva proposta d'incloure independents dins l'executiu 

05/07/2019

Unides Podem assegura a Sánchez que “tots ells són independents de l’IBEX 35”

Unides Podem es manté ferm en la seva postura. Insisteixen a formar un govern de coalició amb el PSOE . La formació morada ha reunit avui el seu grup parlamentari per preparar la trobada que mantindran dimarts Pablo Iglesias i Pedro Sánchez. Ho han fet després que el president en funcions oferís a Iglesias que proposi independents per formar part del nou executiu. Irene Montero ha dit que tots els membres d’Unides Podem compleixen aquest requisit. Acusa els socialistes de voler acaparar totes les cadires del Consell de Ministres i asseguren que ells no tenen línies vermelles.

Setze dies te Pedro Sánchez per fermar la seva investidura. El seu acord amb Unides Podem, enrocats en entrar al Govern està en l’aire mentre els de Sánchez insisteixen.

Però els de Pablo Iglesias es mantenen ferms i no els val l’oferta de Sánchez, disposat a acceptar independents afins a Unides Podem dins l’executiu.

Des del Govern en funcions segueixen també enviant missatges a PP i Ciutadans perquè s’abtenguin. Però els d’Albert Rivera es mantenen en el no. Inés Arrimadas assegura que sempre acaben pactant amb els nacionalistes, ho demostra, diu, el pacte de Navarra. La número dos de C’s qualifica “d’incorregibles” els de Sánchez.

Els socislistes, però, insisteixen que no volen un govern que depengui dels independentistes. Reiteren en demanar a PP i Ciutadans responsabilitat perquè hi hagi govern i que després facin l’oposició que vulguin.

05/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris