X

Tres homes estan ferits greus per tres accidents succeïts aquesta matinada

Dos d'ells han estat traslladats a l'Hospital de Son Espases i un altre a l'Hospital d'Inca

29/06/2019

Tres homes estan ferits greus per tres accidents succeïts aquesta matinada

Un home de 54 anys ha resultat ferit greu després d’haver tengut un accident de moto aquesta matinada. Segons ha informat el 061, els fets han ocorregut a la carretera de Muro-Can Picafort, a dos quilòmetres de la rotonda de sortida de Muro. L’home ha perdut el control de la seva moto i ha sofert fractures a la mà i a la cama, motiu pel qual ha estat traslladat a l’Hospital d’Inca.

També a les sis de la matinada dos homes més han patit dos accidents de cotxe a Palma. Els homes, de 27  i 50 anys, han estat ferits de gravetat i traslladats a l’Hospital de Son Espases, segons ha informat el servei públic d’ambulàncies del 061.

El primer accident ha estat a les sis de la matinada quan l’home de 27 anys ha xocat contra un camió a la Ma-30, davant els dipòsits de l’empresa CLH. Els serveis d’emergències s’han desplaçat al lloc dels fets i han rescatat l’home que s’havia quedat atrapat a l’interior de la furgoneta que conduia. El SAMU 061 ha activat el codi politrauma i ha traslladat la víctima en una uvi mòbil fins a l’Hospital de Son Espases.  El segon accident ha succeït poc després, devers les 6.10 hores, a la sortida de la rotonda de Porto Pi en direcció a l’autopista d’Andratx. Segons les fonts consultades, l’home de 50 anys que conduïa el cotxe ha topat contra un altre cotxe i ha resultat ferit de gravetat.

29/06/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris