X

L’Injazz de Rotterdam promourà el circuit de jazz a Balears

L'Institut d'Estudis Baleàrics participarà en el festival que representa un punt de trobada per als diferents actors del sector

28/06/2019

L’Injazz de Rotterdam promourà el circuit de jazz a Balears

L’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) participa aquest divendres a l’Injazz de Rotterdam, un festival i cicle de conferències professionals que funciona com a impulsor de noves formacions musicals i que representa un punt de trobada per als diferents actors del sector.

Segons ha informat aquest divendres la Conselleria de Cultura, Partipació i Esports en un comunicat, a través del programa ‘matchmarkingde l’Injazz, l’IEB pot ampliar la seva xarxa de contactes, establint reunions amb agents, propietaris de segells discogràfics i professionals dels mitjans de comunicació especialitzats, per a promoure l’escena musical de les Illes.

A més, en aquesta edició, ha estat la formació balear ‘Toni Vaquer Sextet’ el grup seleccionat per promotors del festival de jazz europeu, per a participar en aquesta trobada. El programa d’Injazz, se celebra els dies 27 i 28 de juny i també inclou sessions d’inspiració, tallers i nombroses conferències.

28/06/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris