X

La tranquil·litat dels Jocs des Pla del dematí atreu a centenars de famílies

Tot i que només es celebren dos dels tres jocs, ensortilla i córrer abraçats, han servit per escalfar els motors pels d'aquest dilluns vespre, els de veritat

24/06/2019

La tranquil·litat dels Jocs des Pla del dematí atreu a centenars de famílies

Prem al play i segueix els Jocs des Pla en directe.

Després del primer toc de les 8 del matí, el flabioler ha replegat aquest dilluns els 121 cavallers que han participat de la colcada. Una colcada que, com a novetat, ha presidit Guillermo de Olives, el fill gran del caixer senyor. Després de passar pel convent de Santa Clara, els cavalls s’han dirigit al pla de Sant Joan per dur-hi a terme els entrenaments dels jocs medievals. Allà Creu Roja només ha fet 8 assistències lleus.

Els vigilants de seguretat controlaven l’accés, però la capacitat de gent no ha superat ni la meitat del màxim permès. El fill del caixer senyor, Guillermo de Olives, protagonista del Dia de Sant Joan, ha estat un dels més observats.

Tot i que només es celebren dos dels tres jocs, ensortilla i córrer abraçats, han servit per escalfar els motors per als jocs d’aquest dilluns vespre, els de veritat. A partir de les 19:30 s’espera que en aquest espai s’hi concentrin un màxim de 27.500 persones.

24/06/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris