X

El pròxim curs escolar contarà amb beques de menjador per a l’etapa de 0 a 3 anys

La Conselleria d'Educació té un pressupost de 3,5 milions d'euros per a beques menjador

13/06/2019

El pròxim curs escolar contarà amb beques de menjador per a l’etapa de 0 a 3 anys

El pròxim curs escolar, el Govern donarà per primera vegada beques de menjador per a l’etapa d’entre 0 a 3 anys. El procés per sol·licitar les ajudes està obert per a escoletes públiques i privades. De cada vegada més les famílies demanen que s’implanti aquest servei a les escoletes, tal com es fa a les altres etapes educatives.

Enguany el Govern donarà beques de menjador per a l’etapa de 0 a 3 anys, però no totes les escoletes tenen menjador. A Menorca, el servei s’implanta progressivament; a Ciutadella l’ofereixen 6 de les 7 escoletes que hi ha, mentre que a altres municipis, com a Es Mercadal, encara no està disponible. A Sant Lluís, els pares i els professors de l’escola infantil municipal ses Canaletes ja fa 4 anys que demanen implantar un servei de menjador. Diuen que l’Ajuntament sempre al·lega manca de pressupost i aquest curs es van començar les obres per instal·lar-ho, però ha quedat a mig vestir.

A l’escoleta hi ha 80 alumnes matriculats, i almenys nou famílies utilitzarien de manera habitual el servei, que aniria en augment, asseguren des del centre. De moment, els pares fan malabars per conciliar la seva vida laboral amb l’atenció dels menors. La Conselleria d’Educació té un pressupost de 3,5 milions d’euros per a beques menjador.

13/06/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris