X

Les negociacions a Cort, encallades pel repartiment de càrrecs i regidories

PSIB, Més i Unides Podem han fet un descans en les negociacions i aquest dijous presentaran la seva proposta d'organigrama

12/06/2019

Les negociacions a Cort, encallades pel repartiment de càrrecs i regidories

L’ajuntament de Palma ha celebrat aquest dimecres el darrer ple amb Antoni Noguera com a batle abans de la constitució del nou consistori. Ha estat un ple de tràmit per aprovar les darreres actes del mandat i amb la vista posada al futur pacte de governabilitat de la institució que durà José Hila a la batlia per quatre anys. L’acord entre PSIB, Més per Palma i Unides Podem és a prop de tancar-se, tot i que hi ha certes discrepàncies. La formació morada manté que hi ha d’haver un millor repartiment de regidories i vol mantenir àrees de pes com Infraestructures i Funció Pública.

Mentrestant, aquest dimecres els partits del pacte a la comunitat autònoma han fet un descans en les negociacions. Aquest dijous horabaixa es tornaran a trobar amb una proposta d’organigrama cadascun. Més per Mallorca vol tenir un pes significatiu, tot i que també és conscient dels resultats obtinguts. Els ecosobiranistes decidiran entre dilluns i dimecres de la setmana que ve si donen per bo l’organigrama o si queden fora del Govern.

Unides Podem és partidària d’incrementar a 12 el nombre de conselleries de l’executiu que actualment és de 10. Els socialistes donen per fet que abans de Sant Joan ja s’haurà constituït el Parlament.

12/06/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris