El Portmany torna a Tercera 14 anys després

Més de mil espectadors han omplert la graderia del municipal de Sant Antoni per animar l'equip

08/06/2019

El Portmany ha certificat l’ascens després d’imposar-se per 3 a 1 al Rotlet Molinar. Els pitiüsos acaben així amb una llarga travessia pel desert de la Regional i tornen a Tercera, 14 anys després del seu darrer descens. Més de mil espectadors han omplert les grades del Municipal de Sant Antoni i han acompanyat els jugadors en la celebració d’un ascens molt desitjat al municipi.

El Portmany ha fet bo l’empat a un a Palma i ha posat la cirereta a una gran temporada superant el Rotlet Molinar per 3 a 1. Dani Monzóha obert la llauna per als vermells al quart d’hora de partit. Els pitiüsos han quedat amb 10 al minut 40 per l’expulsió de Niki però, tot i així, de nou Monzó ha fet el 2 a 0 tot just abans del descans. A la represa, Vicente ha fet el gol de l’esperança per als mallorquins, però ja a les acaballes del duel Beñat ha sentenciat l’ascens del Portmany amb el 3 a 1 definitiu.