X

Lloseta vol potenciar l’alberg juvenil del convent amb el GR221

Fa 5 anys que el tenen llogat a les monges franciscanes per 50 euros al mes

04/06/2019

Lloseta vol potenciar l’alberg juvenil del convent amb el GR221

Al Convent de Lloseta encara és ben visible la petjada de les monges franciscanes. A la tercera planta, ara reconvertida en sala polivalent, s’hi conserven, per exemple, les pissarres i alguns dels pupitres pels quals passaren tots els infants del poble. Un temps les monges feien de mestres i també d’infermeres. I potser per això, per aquest vincle que tengueren sempre amb els veïns, l’edifici es tan estimat pels llosetins. Des de fa 5 anys, quan se’n anaren les dues darreres regiliogeses, l’Ajuntament té llogat l’edifici i l’empra com a alberg. Un ús que ara volen potenciar, després que el poble s’hagi unit al GR 221 de la ruta de pedra en sec.

L’edifici disposa de 10 habitacions dobles, que es lloguen per 30 euros la nit, i que s’han conservat, talment les tenien les monges. L’únic que s’ha renovat són els llits i els 3 banys compartits. Els hostes també poden utilitzar la zona de menjador i la cuina.

El convent està ubicat al bell mig del poble, aferrat a l’Esglèsia i en un lloc de fàcil accés per a residents i turistes. La compra de l’immoble costaria devers mig milió d’euros.

04/06/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris