X

Nit sense incidents a Magaluf durant la final de la Champions

Tant el dispositiu policial com els establiment reconeixen que els aficionats estaven molt tranquils

02/06/2019

Nit sense incidents a Magaluf durant la final de la Champions

Nit sense incidents a Magaluf, ahir durant la celebració de la final de la Champions League entre el Liverpool i el Tottenham. Un dispositiu conjunt de la Policia Local de Calvià i la Guàrdia Civil vigilaren que no hi hagués cap incident.

“Estan molt tranquils i hi ha molta calma”. Això és el que repetien el agents desplaçats a Magaluf. També els propietaris dels establiments, des d’on els aficionats passaren un capvespre esportiu i en família.

A les instal·lacions de la Policia Local de Calvià es va organitzar el centre d’operacions. Una feina conjunta amb la Guàrdia Civil. Aquí s’havien de rebre els avisos en cas d’incidents. La jornada va transcorre sense problemes. També a l’epicentre de Magaluf, dotacions policials vetllaren per la seguretat. Fins i tot un helicòpter sobrevolà la zona a l’inici de partit de futbol.

A més dels aficionats anglesos, també hi havien alguns espanyols i fans del Granada, que havia de jugar avui diumenge contra el Mallorca, i del Ràcing de Santander, que s’ha enfrontat l’Atlètic Balears.

Crits d’eufòria, cants i ball a la mitja part i sobretot quan va acabar el partit. Esclat d’emocions dels aficionats del Liverpool, l’equip guanyador. Abraçades, brindis i ganes de continuar la festa, però amb un ambient molt tranquil i sense cap incident entre els aficionats anglesos.

02/06/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris