X

Dues auxiliars d’infermeria ensenyen en un llibre com tenir cura de la gent gran

Les autores afirmen que ja tenen planificats altres llibres per escriure en els pròxims mesos

01/06/2019

Dues auxiliars d’infermeria ensenyen en un llibre com tenir cura de la gent gran

Dues auxiliars d’infermeria vinculades a l’Hospital de Llevant, a Porto Cristo, han escrit un llibre amb consells pràctics i senzills de com tenir cura dels malalts i la gent gran. El llibre es pot comprar per internet i les vendes han arribat, fins i tot, als Estats Units.

Yudelsys i Naima són dues auxiliars d’infermeria que des de fa uns mesos també són escriptores. I s’han estrenat amb un llibre ben particular. En ell han explicat de manera senzilla el que és més important a l’hora de cuidar malalts o persones majors, una feina que els ha duit aproximadament un any.

‘Cómo cuidarl@’ no està dirigit a professionals sanitaris, sinó a les persones anònimes que tenen cura de familiars a casa. Tant Yudelsys com Naima tenen clar que l’amor i el respecte són la guia fonamental per cuidar la gent gran.

De moment han estat editats 50 exemplars sota demanda i fins i tot un d’ells ha arribat als Estats Units. Les autores afirmen que ja tenen planificats altres llibres per escriure en els pròxims mesos.

01/06/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris