X

La UIB cerca joves talents de les matemàtiques

358 al·lots d'entre 11 i 13 anys participen a les proves d'accés al programa ESTALMAT

01/06/2019

La UIB cerca joves talents de les matemàtiques

D’entre centenars d’estudiants, la Universitat de les Illes Balears (UIB) i la Societat Balear de Matemàtiques, n’escolliran només 15 perquè formin part del seu programa ESTALMAT. Per aquest motiu, avui matí dissabte han fet, per quart any consecutiu, les proves de selecció.

Es tracta d’un projecte coordinat amb la Reial Acadèmia de Ciències Exactes, Físiques i Naturals i que serveix per detectar i estimular el talent matemàtic en nins i nines d’entre 11 i 13 anys. Hi han participat 358 estudiants d’arreu de les Illes, que han vingut ben preparats per demostrar tot el que saben.

La gran majoria sempre han tingut una facilitat especial per a les matemàtiques, que és el que cerquen els organitzadors. Molt més que facin una prova perfecta.

Un cop passin la selecció per entrar al programa ESMALTAT, els 15 joves talents participaran en una vintena de sessions els caps de setmana entre els propers mesos d’octubre i maig. Seguiran metodologies innovadores, per desenvolupar competències que no acostumen a formar part dels cursos de secundària ordinaris.

01/06/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris