X

Ciutadella tindrà bus directe a l’Aeroport amb cinc freqüències diàries

Aturarà també a Ferreries, Es Mercadal i Alaior i es farà coincidir amb els horaris dels principals vols

31/05/2019

Ciutadella tindrà bus directe a l’Aeroport amb cinc freqüències diàries

Una vella reivindicació de la població a Ciutadella és a punt de fer-se realitat: disposar d’una connexió directa en transport públic fins a l’Aeroport. És, de fet, la pregunta més freqüent entre els usuaris de la línia Maó-Ciutadella. I la resposta que reben és que, en les 19 freqüències diàries que enllacen tots dos municipis, han de fer transbordament a l’estació de Maó i agafar després un dels 35 busos que, cada mitja hora, et duen fins a l’aeroport. Però la cosa és a punt de canviar.

El conseller de Transports del Consell de Menorca, Miquel Preto, ha avançat que el mes que ve durà a aprovació l’avantprojecte que accepta l’al·legació formulada per l’Ajuntament de Ciutadella i que preveu establir un mínim de cinc connexions diàries directes des d’aquest municipi amb l’Aeroport, sense necessitat d’aturar a Maó.

Una línia que es farà coincidir amb els horaris de sortida i arribada dels principals vols amb Menorca (els provinents de Palma, Barcelona i Madrid) i que també farà aturada a Ferreries, es Mercadal i Alaior.

31/05/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris