X

Calvià ofereix als CREC places públiques de suport educatiu

Actualment en té 4 ubicats a Son Ferrer, Bendinat, Santa Ponça i Peguera

31/05/2019

Calvià ofereix als CREC places públiques de suport educatiu

L’any 2002 Calvià va ser un municipi pioner en oferir suport educatiu als alumnes dels seus tres instituts i també als d’Andratx amb la creació dels Centres de Reforç Educatiu, els CREC. Actualment en té 4 ubicats a Son Ferrer, Bendinat, Santa Ponça i Peguera i 16 anys després de la seva posada en funcionament, aquest continua sent un servei municipal inèdit a la resta de l’Estat espanyol.

Als centres, els alumnes poden participar a tutories,  anar a la sala d’estudi o participar en tallers específics.   A l’aula d’estudi és on els alumnes fan el treball individual i sempre hi ha un docent capacitat per ajudar-los a resoldre els dubtes que puguin tenir. A Calvià hi ha quatre centres de reforç escolar. Cada centre es coordina amb l’institut del qual provenen els alumnes. La coordinació també es fa amb les famílies.  Actualment al CREC de Son Ferrer assisteixen 158 alumnes, que asseguren que la feina que fan allà els és util.

Acudir als centres de reforç educatiu de Calvià, independentment de les hores que s’hi vagi, té un cost mensual de 10 euros i l’assistència és obligatòria durant tot el curs perquè hi ha llista d’espera.

31/05/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris