X

Marí Bosó assegura que si governa aturarà la construcció de l’alberg a l’Eixample Nou

L'actual equip de govern assegura que el projecte està licitat i continua endavant

28/05/2019

Marí Bosó assegura que si governa aturarà la construcció de l’alberg a l’Eixample Nou

El candidat del PP a l’Ajuntament d’Eivissa, i guanyador de les eleccions municipals amb 7 regidors, José Vicente Marí Bosó, assegura que, si governen, el centre d’acollida previst al barri de l’Eixample Nou no es construirà. L’associació de vesins del barri ha interposat un recurs contenciós administratiu contra aquest projecte impulsat per l’actual equip de govern en funcions a Vila.

L’obra prevista per Vila, on encara es troba l’antiga comissaria de Policia Local, ha enfrontat el consistori i vesins del barri en aquesta darrera legislatura, fins al punt que els darrers han anat a la justícia per impedir que finalment es dugui a terme. Critiquen, a més, la incomoditat que suposa per als vianants un projecte d’enderroc de l’immoble que diuen va molt a poc a poc. Els vesins de l’Eixample Nou denuncien, a més, que l’equip de govern dona la gestió del centre d’acollida municipal a un fons d’inversió.

Des de l’actual equip de govern, format per PSOE i Guanyem-Eivissa, no han volgut fer declaracions, però asseguren que el projecte està licitat i continua endavant.

28/05/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris