X

Tots els candidats al Parlament ja han votat

Les anècdotes marquen el matí electoral dels polítics balears

26/05/2019

Tots els candidats al Parlament ja han votat

El primer a votar ha estat el candidat de Ciutadans. Marc Pérez-Ribas ha votat a Sóller, tot just en obrir les portes el seu col·legi electoral.

Una hora més tard, a Palma, i amb una mica de nervis, ha estat el torn de Francina Armengol. A la candidata socialista li ha caigut la papereta quan preparava els sobres.

Biel Company també ha votat a Palma, i ho ha fet acompanyat de la seva filla. La seva presència no era casual: en un dia com avui, li ha comunicat que serà padrí.

Josep Castells ha votat a Maó. El candidat de Més per Menorca ha demanat consciència per poder decidir en temes que afecten a tothom. I Miquel Ensenyat ha votat a Esporles, a les 11 en punt. El candidat de Més per Mallorca ha recordat que avui, tot i que les eleccions no són un joc, la ciutadania s’hi juga molt.

A sa Pobla, el candidat d’El Pi, Jaume Font, ha dit que encara la jornada amb bones sensacions. Font ha dit que serà un gran dia per a la seva formació.

I en el mateix sentit s’ha expressat el candidat de Vox. Jorge Campos ha dit que té bones sensacions, i demana respecte pels resultats que surtin de les urnes.La candidata de la coalició Gent per Formentera-PSOE, Sílvia Tur, ha votat a Sant Francesc passades les 11 i mitja. Tur ha dit que aspira a poder continuar amb la feina iniciada aquesta legislatura al Parlament.

I després d’uns instants de confusió, perquè s’havia equivocat de taula, finalment el candidat d’Unides Podem, Juan Pedro Yllanes, ha pogut votar al col·legi del club nàutic de Calanova. Ha estat el darrer dels candidats a votar, a les 12 del migdia.

26/05/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris