L’Espanya perd el primer duel pel títol

El partit contra el Valladolid s'ha decidit a un minut d'acabar la pròrroga amb un gol d'or

25/05/2019

I en hoquei línia, l’Espanya ha perdut per 3 a 4 al primer partit de la final de la Lliga Elit masculina que es disputa al millor de tres enfrontaments. El duel s’ha disputat finalment a Son Rapinya ja que el velòdrom Illes Balears no estava disponible avui. L’equip visitant s’ha avançat al minut 11 amb un gol de Mario Díez. Però just abans del descans, els mallorquins han remuntat amb gols de Xisco Serrano i Frank Baldwin. Joseph Novak, ja a la segona part, ha empatat a 2. Poc després, Mario Díez ha tornat a avançar el Valladolid. Però a tres minuts per acabar, Frank Baldwin ha fet l’empat a tres. A la pròrroga, els visitants s’han duit la victòria amb un gol d’or