X

Dues dones de Ciutadella cerquen un veterà de la II Guerra Mundial per recuperar una herència

Per poder obtenir-la, abans necessiten saber què se n'ha fet, de l'usufructuari. Només saben que nom Juan i que va néixer a Barcelona el 1914

25/05/2019

Dues dones de Ciutadella cerquen un veterà de la II Guerra Mundial per recuperar una herència

A Ciutadella s’està desenvolupant la història d’una herència, si més no, curiosa o intrigant. Es tracta del cas de dues dones a qui se’ls ha llegat un immoble. Però per poder-ne disposar abans necessiten saber què se n’ha fet de l’usufructuari (la persona que té dret a fer-ne ús fins que mori): Han de cercar el rastre d’un conco, en Juan.

L’únic que se sap oficialment d’en Juan -tal com recull l’edicte recentment publicat als Jutjats de Ciutadella- és que va néixer l’any 1914 a Barcelona i que el seu darrer domicili conegut va ser al nombre tres del carrer Sant Francesc de Ciutadella. A partir d’aquí, sembla que -segons records familiars- durant la Segona Guerra Mundial va anar a lluitar al front rus. Des de llavors no se’n sap res concret, cap notícia sobre si hi va morir o no, i tampoc no se n’ha trobat la partida de defunció.

El primer edicte sobre aquest expedient del Jutjat de Primera Instància i Instrucció nombre 2 de Ciutadella es va publicar el passat dia 20 al Butlletí Oficial de l’Estat. La normativa determina que s’ha de tornar a publicar amb un interval mínim de vuit dies. Si no n’hi ha resposta, ja es podrà declarar legalment mort a en Juan.

25/05/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris