X

Central de dades pròpia d’IB3: tots els pactes de les Balears

La central de dades subministrarà aquesta informació als programes especials que IB3 Televisió i IB3 Ràdio realitzaran durant la nit del 26-M, així com a les xarxes socials d'IB3 Notícies

24/05/2019

Central de dades pròpia d’IB3: tots els pactes de les Balears

Els 35 municipis de les Illes Balears on no governa el partit més votat.

D’ençà de les eleccions del 2015, la llista més votada no és sinònim de majoria absoluta. A 35 municipis de les Illes Balears, no governa el partit més votat. Tot són pactes. En concret, a Mallorca hi ha 28 pactes; a Menorca, quatre; a Eivissa, tres; i a Formentera, cap.


Consulta aquí la central de dades pròpia d’IB3

MALLORCA

Pactes d’esquerres (21): Palma, Alaró, Alcúdia, Artà, Búger, Bunyola, Consell, Felanitx, Inca, Llubí, Llucmajor, Maria de la Salut, Marratxí, Pollença, sa Pobla, Sant Llorenç, Selva, Sencelles, Sineu, Sóller i Son Servera.

Pactes de dretes (7): Andratx, Binissalem, Manacor, Muro, Petra, Sant Joan i Santa Margalida.

MENORCA

Pactes d’esquerres (3): Ciutadella, Maó i Ferreries.

Pactes de dretes (1): Es Castell.

EIVISSA

Pactes d’esquerres (3): Eivissa, Sant Antoni de Portmany i Sant Josep de sa Talaia.

Per a aquestes eleccions municipals, IB3 disposarà d’una central de dades pròpia per oferir informació contextualitzada durant la nit electoral. Permetrà analitzar la situació que pot esdevenir a les diferents institucions, comparant-la amb anys anteriors i veure l’evolució dels partits durant els darrers 20 anys. La central de dades subministrarà aquesta informació als programes especials que IB3 Televisió i IB3 Ràdio realitzaran durant la nit del 26-M, així com a les xarxes socials d’IB3 Notícies: Twitter i Facebook. Al Twitter, trobareu tota la informació agrupada amb les etiquetes #EleccionsIB3 #DadesEleccionsIB3.

24/05/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris