X

Detingut un eivissenc per transportar 600kg de cocaïna per a introduir-ho a les Balears

La Guàrdia Civil els ha interceptat al sud de la Península que es dirigien cap a les Balears

23/05/2019

Detingut un eivissenc per transportar 600kg de cocaïna per a introduir-ho a les Balears

La Guàrdia Civil ha interceptat en el marc de l’operació Rabbit un veler carregat amb 600 quilograms de cocaïna que navegava al sud de la Península provinent de Sud-Amèrica i que es dirigia a les Balears.

Segons ha informat l’Institut Armat en un comunicat, durant l’actuació s’han detingut a dos tripulants, un ciutadà lituà i un altre espanyol resident a Eivissa, com a presumptes responsables d’un delicte de tràfic de drogues.

Diumenge passat davant les costes de Màlaga, efectius del Servei Marítim de la Guàrdia Civil amb suport de mitjans aeris, van interceptar al veler que podria transportar drogues.

Segons han explicat, el desplegament de l’operatiu va ser coordinat des del Centre de Coordinació de Vigilància Marítima de la Guàrdia Civil a Madrid i durant l’escorcoll es van trobar en el veler diversos paquets de cocaïna que estaven ocults en un fals buit creat per aquest efecte a la zona de popa del vaixell.

L’operació s’ha desenvolupat per l’Equip contra la Delinqüència Organitzada i Antidroga (EDOA) de Balears en col·laboració amb els serveis duaners francesos, efectius del Servei Marítim de la
Guàrdia Civil, Comandància de Màlaga i el Centre de Coordinació i Vigilància Marítima.

23/05/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris