X

Sóller rebrà més de 3 milions d’euros per millorar els seus centres educatius

Es faran 17 intervencions en un termini de 3 anys

22/05/2019

Sóller rebrà més de 3 milions d’euros per millorar els seus centres educatius

Els centres educatius de Sóller rebran més de 3 milions d’euros per ampliar-los i reformar-los. El Govern i l’Ajuntament de Sóller han signat avui el conveni que ho farà possible, i que preveu 17 intervencions a executar en un període de 3 anys.
Algunes d’aquestes obres han estat llargament reivindicades per la comunitat educativa del poble, com la renovació de les finestres del CEIP Es Puig. Aquest centre data de 1976 i les 250 finestres que té estan molt deteriorades, fins al punt que algunes no s’obren. Aquesta actuació està pressupostada en 222.000 euros i es durà a terme aquest estiu.
Un altre projecte que també es farà aquest estiu és el condicionament del pati del CEIP Pere Cerdà, al Port de Sóller, pressupostat en 50.000 euros. De cara a l’estiu de 2020, està previst que es construeixi un pavelló cobert en aquest centre i adequar la planta superior de l’edifici principal perquè sigui una sala polivant.
La resta de projectes prevists per la Conselleria d’Educació s’executaran en un termini de 3 anys. Així, a l’IES Guillem Colom Casesnoves es construirà un pavelló nou pressupostat en 1 milió 334 mil euros i es substituiran les persianes de fusta per prop de 91 mil euros. Al CEIP Es Fossaret s’hi faran obres de millora i ampliació del centre valorades en més de 312.000 euros, que inclouen la reparació d’humitats del gimnàs i del soterrani, entre d’altres actuacions. Al CEIP Es Puig també hi ha previstes una sèrie de millores valorades en 118.000 euros, com són la millora dels banys de la zona infantil o la connexió interior de l’ascensor amb la resta d’edifici.

22/05/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris