X

Un tema de Los Bravos, al nou film de Tarantino estrenat a Cannes

'Once upon a time in Hollywood' està protagonitzada per Leonardo di Caprio, Brad Pitt i Al Pacino

22/05/2019

Un tema de Los Bravos, al nou film de Tarantino estrenat a Cannes

Aquesta setmana s’ha estrenat al Festival de Cannes la nova pel·lícula de Quentin TarantinoOnce upon a time in Hollywood‘. La pel·lícula, que mescla la història d’una estrella del cinema en decadència amb el crim de Sharon Tate a mans de la secta de Charles Manson, té, però, un aliat musical vinculat a les Illes: ‘Bring a little lovin’, una cançó de Los Bravos, la banda de Mike Kennedy fundada a Mallorca.

Als anys 1960, Los Bravos col·locaren diversos èxits al cap de les llistes americanes. Amb el nom de ‘Bring a litle lovin’, la banda també protagonitzà una pel·lícula, en què els seguidors de Fu Manxú segrestaven Kennedy i pretenien dominar el món. Ara, la cançó torna al cinema de la mà del director de ‘Reservoir Dogs’ i ‘Pulp Fiction’. En aquestes dues pel·lícules, el director nord-americà ja va ressuscitar temes que es convertiren de nou en ‘hits’, i ara podria succeir el mateix: que el tema de Los  Bravos els catapulti a les masses.

Des de la publicació del tràiler, el telèfon del mallorquí Miquel Vicens, baixista de la banda, no deixa de sonar i ell no descarta tornar a fer gires amb el grup. ‘Once upon a time in Hollywood’ està protagonitzada per Leonardo di Caprio, Brad Pitt i Al Pacino, i s’estrenarà a Espanya previsiblement el 15 d’agost.

22/05/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris