X

80% d’escoletes aturades en la vaga de l’ensenyament privat de 0 a 3 anys

Segons CCOO, la vaga ha estat "tot un èxit"

21/05/2019

80%25 d’escoletes aturades en la vaga de l’ensenyament privat de 0 a 3 anys

“Tot un èxit”. D’aquesta manera qualifica CCOO la jornada d’avui de vaga en l’ensenyament privat de 0 a 3 anys. Tant a nivell de les Illes Balears com a nivell estatal. Un 80% de les escoletes privades amb més de sis treballadors han baixat avui la barrera.

Les vuit escoletes adscrites al patronat municipal de Palma no han obert en no poder garantir els serveis mínims. Però també altres pobles de Mallorca no han tingut avui aquest servei, com ara, les d’Alcúdia, Port d’Alcúdia, Andratx, Port d’Andratx, Pollença, Puigpunyent, Sencelles, Artà, Sa Coma, Colònia de Sant Pere, Son Carrió, Son Ferriol, S’Arenal o Llucmajor.

A Eivissa, Sant Josep i Santa Eulària tampoc no han tingut el servei d’escoleta municipal. CCOO ha convocat a la vaga unes 2.000 treballadores i treballadors de les escoletes privades. El nou conveni col·lectiu d’Educació de 0 a 3 anys preveu una actualització del sou que quedaria en 930 euros.

Tot i les dades del sindicat a primera hora del matí moltes famílies no han tingut problemes en trobar-se els centres oberts.

21/05/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris