X

Cara a cara electoral d’IB3 entre Francina Armengol i Biel Company

Són els candidats al Parlament dels dos partits més votats a les passades eleccions balears

21/05/2019

Cara a cara electoral d’IB3 entre Francina Armengol i Biel Company

Prem al play per veure el 'Cara a cara' en directe a IB3 Televisió.

La política balear serà avui més protagonista que mai a IB3. Amb una clara vocació de proximitat als ciutadans de les Illes Balears, IB3 Televisió emet un cara a cara entre els candidats al Parlament de les Illes Balears dels partits més votats a les passades eleccions autonòmiques: del PSIB-PSOE, Francina Armengol, i del PP, Gabriel Company.

I per IB3 Ràdio, en desconnexió per a cada illa, el debat dels Consells d’Eivissa, Mallorca i Menorca.

El cara a cara entre Francina Armengol i Gabriel Company té com a objectiu contraposar les propostes del PSIB-PSOE i del PP, les dues formacions que varen aconseguir el 58% dels escons a les darreres eleccions autonòmiques.

Precisament, el programa estarà dividit en diferents blocs temàtics on els candidats hauran de defensar la postura del seu partit. Per tal de garantir la màxima igualtat entre els candidats, hi haurà un repartiment equitatiu del temps i de les intervencions. Per això, es comptarà amb dos cronòmetres, un per a cada candidat, que vigilarà el còmput individual de temps utilitzat.

El programa serà introduït pel cap d’informatius d’IB3, Josep Pons, i presentat i moderat per la periodista d’IB3, Elena Serra.

S’emetrà a les 21,40h i tindrà una durada de 90 minuts.

21/05/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris