El Palma Futsal es classifica per semifinals

El Palma Futsal és el primer equip classificat per a les semifinals pel títol de lliga, després d'imposar-se al Movistar Inter per 2 a 4 a la pròrroga

18/05/2019

Mai cap equip havia aconseguit guanyar quatre vegades consecutives el Movistar Inter a la lliga. Amb aquest repte començava el partit un Palma Futsal que al minut 6 ja ha agafat avantatge amb un gol en pròpia porteria de Ricardinho. Era el primer símptoma que, per primera vegada, els de Vadillo tindrien avui la fortuna al seu costat.

La resta de la primera part ha estat de domini dels madrilenys, frenats per un gran Barrón. Però també el Palma ha gaudit d’ocasions per incrementar la seva renda, com aquesta de Diego Nunes. La segona part ha començat sent un monòleg de l’Inter que s’ha topat de nou amb Barrón i dues vegades ha estat el pal qui ha endarrerit el gol de l’empat. Aquest l’ha aconseguit Humberto al minut 30 de partit. Només tres minuts després, Gadeia n’ha fet el dos a un amb aquest míssil.
El Palma Futsal no s’ha enfonsat i ha estat l’autèntic botxí dels madrilenys que ha aconseguit l’empat a dos. Diego Nunes ha marcat el cinquè gol de la temporada al Movistar Inter en quatre partits diferents. I a la següent jugada, Taffy podria haver evitat una pròrroga que el Palma ha jugat a la perfecció.
Al minut dos de la pròrroga, teva-meva entre Tomaz i Mati Rosa. El brasiler la treu molt bé i l’argentí en una gran jugada ha fet el 2 a 3 que encarrilava l’eliminatòria. Un gran gol per al pitxitxi de l’equip.

L’Inter ha pogut empatar, però de nou Barrón i de nou el pal han evitar el 3-3. I al minut 45 ha arribat la sentència. Hamza ha triat el millor dia per estrenar-se com a golejador, aprofitant una errada de l’Inter que ja jugava amb porter jugador.

Un gran Palma Futsal jugarà la seva tercera semifinal, després d’eliminar per primera vegada, en un play-off pel títol, un dels tres grans. O bé Llevant o bé el Barça seran el rival a les semifinals