X

Troben la motxilla, el mòbil i l’ordinador de la jove mallorquina desapareguda a París

L'estudiant havia manifestat la seva preocupació perquè deia sentir-se perseguida i observada

07/05/2019

Troben la motxilla, el mòbil i l’ordinador de la jove mallorquina desapareguda a París

La motxilla de l’estudiant mallorquina Natalia Sánchez Uribe, desapareguda a París la setmana passada, ha aparegut amb el seu telèfon mòbil i el seu ordinador portàtil dins, segons va informar ahir dilluns la universitat en la qual estudia en un missatge al qual ha tingut accés l’agència Efe.

L’oficina de relacions internacionals de l’Escola d’Economia de la Sorbona, on Natalia cursa la seva beca Erasmus que conclou en dues setmanes, va enviar un missatge electrònic als seus companys de curs demanant que es posin en contacte amb ells si saben alguna cosa de la jove.

Natalia, d’1,62 metres d’alçada, pell morena, cabells llargs castanys i un pírcing al nas, segons la descripció que va fer en Twitter la Fundació QSD Global, està desapareguda des del passat 1 de maig.

Els seus pares, residents a Mallorca i nascuts a Granada, es troben a París per seguir la recerca, en mans de la Policia francesa en col·laboració amb la Guàrdia Civil.

El seu grup d’amigues de Mallorca troba estrany que els seus objectes personals hagin aparegut en un parc al costat de la universitat sis dies després de la seva desaparició.

Una d’aquestes amigues, que va demanar no ser identificada, va indicar a l’agència Efe que Natalia havia manifestat des de feia un mes la seva preocupació perquè deia sentir-se perseguida i observada. “Portava un mes dient que sentia que algú la seguia, però pensàvem que estava exagerant perquè Natalia sempre ha estat molt espantadissa, així que no li vam fer molt de cas, però no sabia qui podia ser, desconfiava de tot el món”, ha declarat la font.

La jove de 22 anys desitjava tornar aviat a la seva terra perquè no havia aconseguit fer amistats en la seva estada a París, i se sentia “sola i angoixada”.

El matí de la seva desaparició estava traslladant les seves maletes al pis d’una amiga espanyola, perquè s’acabava el seu contracte en el pis en el qual havia viscut fins aleshores, en el districte 14, al sud de París.

Natalia va deixar dues maletes a la casa de la seva amiga i li va dir que tornava per a recuperar una tercera i que tornaria més tard per a estudiar juntes, ja que està a meitat dels seus exàmens finals.

No obstant això, segons va poder saber Efe, no va tornar i tampoc va passar pel seu anterior apartament a recollir les seves pertinences, per la qual cosa van ser els seus companys de pis qui van alertar de la desaparició a les autoritats franceses.

07/05/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris