X

Prohens i Armengol, les primeres a votar a Balears

Armengol i Prohens demanen que ningú es quedi a casa

28/04/2019

Prohens i Armengol, les primeres a votar a Balears

A Balears, la candidata al Congrés dels Diputats, Marga Prohens, ha estat la primera a votar. Ho ha fet en el col·legi Sant Felip Neri (Palma), on poc després ha votat la presidenta del Govern, Francina Armengol.

Armengol ha demanat “mobilització màxima” i ha destacat la importància d’un dia com aquest, el qual ha qualificat de “fonamental” perquè, ha dit, “en aquest dia es decideix el futur que es vol per a Espanya”. El candidat del PSOE a Balears, Pere Joan Pons, ha exercit el seu dret a vot per a les eleccions generals en el CEIP Establiments de Palma, en un dia que ha definit com a “transcendental” i que els socialistes de Balears enfronten “amb il·lusió, esperança i ganes”. Per al candidat socialista, el més important d’aquest diumenge és que “hi hagi una gran participació”.

Per part seva, Prohens ha afirmat que aquest diumenge “l’última paraula la tenen els ciutadans” i ha destacat la importància que “ningú es quedi a casa, que tothom surti a votar i que ho faci pensant en les pròximes generacions i en els qui creuen que millor representen el futur Espanya i Balears”. El president del PP balear, Biel Company, ha instat aquest diumenge als electors a “pensar bé” a quin partit donen suport perquè “no es poden cometre equivocacions ni votar a la lleugera”.

El candidat de Ciutadans al Congrés per Balears, Joan Mesquida, ha animat aquest diumenge als electors a acudir a votar per “un futur de prosperitat i d’estabilitat política”. “El més important és anar a votar i que tothom expressi la seva opinió”, ha manifestat Mesquida després de dipositar les seves paperetes en un col·legi electoral de Palma.

A Podem, l’aspirant a la presidència del Govern, Juan Pedro Yllanes, ha afirmat que aquest diumenge “no es pot quedar ningú a casa” i ha animat a recolzar a alguna de les “múltiples opcions progressistes” per a evitar un govern de dretes. La candidata d’aquesta mateixa formació al Congrés dels Diputats, Antònia Jover, ha exercit el seu dret a vot en el col·legi Arcàngel de Sant Rafael, on ha destacat “l’alta participació” de la ciutadania i ha afegit que és alguna cosa que “li fa feliç” perquè significa que “s’està decidint entre tots” el país que es vol.

El candidat del Pi al Congrés dels Diputats, Joan Miralles, ha acudit aquest diumenge, sobre les 11.30 hores, a l’Auditori Municipal de Porreres, on ha aprofitat per a incitar a la votació “sense por i amb moltes ganes”. “Tinc esperances en què hi haurà sorpreses”, ha manifestat aquest diumenge el líder del Pi, Jaume Font, que ha demanat “que tothom vagi a votar” per a triar als seus representants en el Congrés i el Senat.

Guillem Balboa, candidat al Congrés per VeusProgressistes, ha assegurat que “és molt optimista” i ha fet una crida als electors perquè acudeixin a votar “massivament”

La candidata de Vox al Congrés dels Diputats, Malena Contestí, ha exercit el seu dret a vot aquest diumenge, sobre les 11.00 hores, en la Associació de Personis Majors de s’Arenal de Llucmajor, on ha destacat que avui és “un dia històric” que “marcarà un abans i un després” en el panorama polític espanyol. D’altra banda, el candidat de Vox a la presidència del Govern, Jorge Campos, ha declarat després de votar a Llucmajor que l’èxit que augura a la seva organització en els comicis d’avui es repetirà en les autonòmiques i municipals del 26 de maig.

 

 

28/04/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris