X

Melià denuncia l’Ajuntament d’Alaior per la suspensió del projecte de reforma a Son Bou

El consistori esperen que la promotora adapti s'adapit als paràmetres urbanístics de la llicència atorgada el 1971

26/04/2019

Melià denuncia l’Ajuntament d’Alaior per la suspensió del projecte de reforma a Son Bou

La cadena hotelera Melià ha denunciat l’Ajuntament d’Alaior per haver suspès la llicència que els ha de permetre reformar l’establiment de Son Bou. Melià ha presentat un contenciós administratiu contra el bloqueig que suposa la suspensió temporal de l’autorització. Una decisió que va prendre el plenari el juliol passat i que té una vigència d’un any.

La reforma presentada suposa una inversió de prop de 40 milions d’euros per pujar de categoria l’hotel. La proposta va generar certes reticències perquè no reduïa en excés l’alçada dels edificis i van aparèixer dubtes sobre la legalitat de la construcció.Alguna documentació sembla que avala la plena vigència de les obres i, per tant, permetria la reforma mentre que el GOB ho posa en dubte destapant que hi ha documentació rellevant desapareguda que demostraria que en el seu moment les torres no es van aixecar complint les exigències del Ministeri de turisme franquista.Tot plegat s’haurà de resoldre ara als tribunals.

Des de l’Ajuntament d’Alaior sostenen que estan a l’espera que la promotora adapti el projecte de modernització als paràmetres urbanístics de la llicència atorgada el 1971. Això, implica, que hi ha una part de la construcció que és il·legal.

Des del consistori expliquen que en aquest procés es pot legalitzar la part irregular i alhora complir amb els paràmetres vigents.

26/04/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris