X

‘Connexió Local’ d’IB3 Ràdio recull el premi atorgat per Ràdio Associació de Catalunya

'De tot color' també va recollir la seva Menció de Qualitat

26/04/2019

‘Connexió Local’ d’IB3 Ràdio recull el premi atorgat per Ràdio Associació de Catalunya

Els presentadors Magda Cortès i Ferran Vallés a la cerimònia d'entrega dels premis de Ràdio Associació de Catalunya.

Celebració a IB3 Ràdio després de rebre els premis de Ràdio Associació de Catalunya pels programes ‘Conexió Local’ i ‘De tot color’. Ahir dijous es va fer l’entrega dels guardons a Barcelona.

‘Connexió local’, que es va emportar el premi a Millor Programa de Ràdio Local, té la participació de 12 emissores locals de les Balears que aporten els seus continguts i, a la vegada, difonen el programa en la seva sintonia. El jurat va triar el programa d’entre mig centenar de candidatures per la tasca d’altaveu territorial dels reportatges de les emissores locals de les Illes. Va recollir el premi Magda Cortès, presentadora i directora, que va donar les gràcies a totes les emissores locals que col·laboren al programa per la feina feta i a la directora d’IB3 Ràdio, Mar Cerezález.

Per altra banda, Ferran Vallés va recollir el premi per la Menció de Qualitat al programa ‘De tot color’. Guardonat per treballar el periodisme intercultural amb històries de vida de persones immigrades. Vallés va voler donar les gràcies a Mar Cerezález i explicar la mirada i el punt de vista des del qual es fa el programa i la finalitat d’aquest.

26/04/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris