X

L’home detingut a Adeje per matar la seva dona i el fill gran passarà demà a disposició judicial

S'han decretat dos dies de dol i s'ha fet una concentració de silenci

25/04/2019

L’home detingut a Adeje per matar la seva dona i el fill gran passarà demà a disposició judicial

A Tenerife, la Guàrdia Civil tracta d’aconseguir una confessió de l’home de nacionalitat alemanya que presumptament va matar la seva dona i un dels seus fills, de 10 anys. Han trobat els seus cadàvers a dins una cova amb múltiples cops. Avui se’ls practica l’autòpsia. A la localitat d’Adeje, s’han decretat dos dies de dol oficial.

La Guàrdia Civil segueix interrogant Thomas Hendrick, alemany de 43 anys , que es nega a col·laborar amb els investigadors. La Delegació del Govern a Canàries ha confirmat que demà passarà a disposició del jutge.

Va ser detingut fa dos dies al seu domicili d’Adeje, on ha estat traslladat a les dues d’aquest migdia per a participar en una inspecció ocular. Pel moment, només s’ha limitat a dir que havia deixat la seva família, que l’havia anat a visitar des d’Alemanya, en una zona muntanyosa després d’una discussió durant un passeig. Va ser el relat del fill menut, de 6 anys, que va aconseguir fugir d ela suposada agressió, que va guiar les forces de seguretat -un operatiu de 100 efectius- fins una cova. Allà varen trobar els cadàvers de la dona i del seu fill gran amb signes d’extrema violència.

Uns veïns que eren d’excursió per la zona varen trobar l’infant enmig del camp totalment desorientat. El seu testimoni, amb ajuda d’una veïna que va fer d’intèrpret, va conduir fins el pare. Ara està a un centre de menors a l’espera que arribin els seu familiars d’Alemanya.

Avui es practica l’autòpsia a sa mare i al seu germà. L’Ajuntament de la localitat tinerfenya ha decretat dos dies de dol. Al migdia s’ha fet un minut de silenci.

25/04/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris