X

Un infant de 3 anys, un nadó i sa mare moren en un incendi a l’Hospitalet de Llobregat

Una sobrecàrrega elèctrica podria ser l'origen de les flames

18/04/2019

Un infant de 3 anys, un nadó i sa mare moren en un incendi a l’Hospitalet de Llobregat

Una dona i els seus dos fills, un de tres anys i un nadó de pocs mesos, han mort en un incendi declarat a ca seva, a l’Hospitalet de Llobregat, a Barcelona. 7 dotacions de bombers han fet feina per extingir les flames. Tot indica que el foc ha estat provocat per una sobrecàrrega elèctrica.

Una de les supervivents de l’incendi ha salvat la vida despentjant-se per una finestra del pati interior de l’edifici. Els veïns del bloc de davant han pogut gravar com ha esperat fins que els Bombers de la generalitat han pogut rescatar-la.  Vivia en el mateix pis que les víctimes. Una dona i els seus dos fills, de 3 anys i pocs mesos. En total hi havien cinc persones a la casa, quan s’han declarat el foc.

L’incendi ha començat a la quarta planta de l’edifici quan faltaven 20 minuts per a les 6 del matí i ha estat extingit en poc més de mitja hora. La virulència de les flames ha obligat a desallotjar tots els veïns de l’immoble.

Per ara, s’investiguen les causes del foc, encara que tot apunta a una sobrecàrrega elèctrica. L’edifici no ha patit cap dany estructural, i els veïns, que han estat desallotjats, han pogut tornar a casa a mitjan matí.

18/04/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris