X

El servei de mobilitat reduïda a Son Sant Joan ha atès 20.000 persones en tres mesos

Incrementa un 19 per cent el servei respecte l'any 2018

17/04/2019

El servei de mobilitat reduïda a Son Sant Joan ha atès 20.000 persones en tres mesos

20.000 persones amb alguna discapacitat o amb mobilitat reduïda han sol·licitat ser ateses a l’aeroport de Son Sant Joan en el primer trimestre de l’any per a moure’s en les instal·lacions. És un 19 per cent més que l’any anterior en el mateix període.

Des d’AENA, empresa que gestiona els aeroports, recomanen sol·licitar aquest servei amb un mínim de 48 hores d’antelació, es pot fer en el moment de la compra del bitllet, a través de la plana web o per una aplicació mòbil. La funció principal de les 300 persones que normalment estan contractades per donar el servei és acompanyar al passatger amb una discapacitat o que té dificultats per moure’s en el seu trànsit per l’aeroport. Diego Llorca, cap de la Divisió de Serveis, Seguretat i Sistemes de l’aeroport de Son Sant Joan, ha detallat en una entrevista a IB3 ràdio que hi ha més demanda del servei en els mesos de setembre, octubre i maig.

Pels aeroports de les Balears passaran aquestes festes de Setmana Santa un milió i mig de passatgers i volaran més de 9.000 avions. El dia de major trànsit aeri a l’arxipèlag serà dissabte quan sobrevolaran les Illes quasi 1.000 avions i circularan poc més de 164.000 passatgers.


 IB3´àudios Torna a escoltar l’entrevista a Diego Llorca

17/04/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris