X

Sa Tanca de Sant Lluís amaga un pàrquing soterrat amb 400 places que seran públiques

L'ajuntament també ha desbloquejat el projecte per fer davant un centre públic on donarà cabuda a la Policia Local, els Serveis Socials i pisos de protecció oficial

15/04/2019

Sa Tanca de Sant Lluís amaga un pàrquing soterrat amb 400 places que seran públiques

L’entrada a Sant Lluís, des de Maó, començarà a canviar aquests propers mesos. La setmana que ve es donarà llum verda a un nou aparcament de 75 places. I l’ajuntament de Sant Lluís ja negocia de ple amb un grup inversor lligat a La Caixa per fer efectiva la compra de Sa Tanca, a qui l’impost de turisme sostenible destina 1 milió 650 mil euros.

El que fa 8 anys havia de ser el major centre comercial de Menorca, amb 14.000 metres quadrats, roman ara inacabat i abandonat. Un edifici que haurà s’haurà de reduir i que amaga un tresor que segurament molts santlluïssers desconeixen: un pàrquing soterrat de dues plantes i prop de 400 places d’aparcament que ara seran públiques. L’immoble actual, a més, s’haurà de reconvertir, previ concurs d’idees, en un centre de turisme cultural que fomenti també la creació de llocs de feina.

Ben davant, a l’avinguda de Sa Pau, s’invertirà 1 milió 70 mil euros en construir un nou edifici públic, un projecte que ha estat paralitzat durant mig any i que ara s’ha desbloquejat, amb l’adjudicació de l’obra a l’UTE M.Polo-Domoelin. Preveu que la planta acolleixi les dependències de la Policia Local i el primer pis, les oficines de Serveis Socials. En una segona fase també es proposa destinar la segona planta a pisos de protecció oficial.

15/04/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris