X

Victòries del Sant Rafel, Manacor, Esporles i Felanitx

Empat sense gols entre el Santa Catalina i el Santanyí en el partit que obria la jornada

07/04/2019

Victòries del Sant Rafel, Manacor, Esporles i Felanitx

El Santa Catalina AtlèticSantanyí va encetar ahir la jornada de Tercera Divisió al grup balear. Un partit que va acabar sense gols i amb repartiment de punts però amb grans jugades com aquestes que veis. Resultat que deixa el Santa Catalina vuitè amb 47 punts, deu més que el Santanyí.
Sí que hi va haver gols al Municipal de Magaluf. El Sant Rafel va guanyar el Platges de Calvià per la mínima amb aquest gol de cap de Raúl Julià al minut 67.
Per part seva, el Manacor va sumar ahir tres punts a casa davant l’Alcúdia. Els de Pep Sansó es varen imposar de forma clara i sumen tres punts importantíssims de cara a mantenir la categoria. Roig va encetar el marcador al 55 i Navalón, al 77, va tancar el partit i el marcador amb aquest gol que passa per enmig de les cames de Sergio.
L’Esporles també va guanyar a casa. Va ser per 2 a 1 davant el Murense. Els locals es varen avançar amb aquesta rematada de cap de Tomás. Morlá, al 73, va fer l’1 a 1 que esperançava el Murense. Però Sebas, amb aquest golàs des del mig del camp, donava la victòria al seu equip. Tres punts que atorguen esperança a l’Esporles d’assolir la salvació i que deixen el Murense pràcticament descendit. Qui va caure a casa va ser el Binissalem. Va ser per 1 a 3 contra el Felanitx.

07/04/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris