Victòria contundent de l’Hestia Menorca davant el Tormes

Un parcial de 19-0 a l'inici del darrer quart i la superioritat a la pintura, determinants per un 82-57 que deixa la permanència a tocar

07/04/2019

L’Hestia Menorca té la permanència a tocar després de superar clarament el coer, el Tormes per 82-57, i sumar així la quarta victòria consecutiva en aquesta fase. La superioritat dels homes d’Oriol Pagès a la pintura determinà la resolució del partit en un darrer quart imparable.

L’Hestia Menorca ha fet un pas que virtualment el situa a les portes de la salvació en la seva estrena a la LEB Plata. Matalí -màxim anotador local amb 15 punts- i Pack varen posar els fonaments al primer quart, que acabà 22-15. A cop de triple, el marcador se situà en un +15, que el talent i la intensitat rivals varen reduir notablement (40-35; 55-50). Tanmateix, al descans s’hi arribà amb un còmode 40-31. La resistència salmantina va continuar al tercer parcial, amb un 55-48. Però els 46 punts generats pels menorquins a la zona serien determinants. Un parcial de 19-0 liderat en la direcció per Pitu i Miso situà l’electrònic en un inabastable 74-50 i el Tormes acabà perdent els papers. Cinquena victòria seguida a Bintaufa i l’objectiu, més a prop.