X

Maó oferirà a la Fira de Miami la possibilitat de descarregar creueristes a La Mola

Autoritat Portuària també s'ha compromès, per primera vegada, a finançar la consolidació del penya-segat

01/04/2019

Maó oferirà a la Fira de Miami la possibilitat de descarregar creueristes a La Mola

La inversió compromesa per al penya-segat de Maó, (més 1.400.000 euros) es destinarà a consolidar-lo a la zona de la Costa des Muret. S’hi actuarà en tres fases i es preveu que les feines prèvies, de desbrossament, comencin a la tardor. Avui representants del Consorci del Penya-segat (Ajuntament, Consell i Govern) han signat el protocol amb Autoritat Portuària de Balears. Un preacord, segons el qual, es pretén que l’ens gestor del port pugui assumir tota la inversió.

D’altra banda, Ajuntament i APB portaran la setmana que ve a la fira de creuers de Miami (la més important del món) una proposta per donar resposta a la davallada d’escales de creuers al port maonès. La idea és que els grans creuers quedin a l’entrada de la rada i, mitjançant barques-llançadora, desembarquin passatge a La Mola.

La proposta, que inclou la instal·lació de pantalans i millora d’accessos, intenta donar resposta a la tendència de les companyies a operar amb vaixells de gran eslora; uns bucs que difícilment poden maniobrar dins del Port de Maó.

01/04/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris