X

El Pi lamenta que el Govern s’oblidi de Sant Lluís a l’hora d’ajudar a pagar sentències urbanístiques

El portaveu municipal de la formació demana al Consell de Menorca "una reflexió al respecte"

26/03/2019

El Pi lamenta que el Govern s’oblidi de Sant Lluís a l’hora d’ajudar a pagar sentències urbanístiques

El Pi critica que el Govern no hagi tingut en compte Sant Lluís a l’hora d’ajudar a pagar les sentències urbanístiques condemnatòries. L’Exectuiu ha aprovat recentment destinar 16,5 milions d’euros a fer front a les indemnitzacions pels casos Princesa Son Bou i Cesgarden, dels quals el Consell de Menorca n’és el condemnat. El portaveu d’El Pi a Sant Lluís, Llorenç Carretero, lamenta aquest oblit i demana ara “una reflexió” al Consell.

L’Ajuntament paga actualment els 11 milions d’euros a la promotora Orfila SL per un cas derivat de la desclassificació de sòl amb l’entrada en vigor del Pla Territorial Insular del 2003. Des del consistori s’insisteix que el Consell és també responsable de la sentència i ha intentat en diverses ocasions que assumeixi part de la indemnització sense èxit.

Carretero ho ha dit aquest dilluns durant el debat municipal organitzat per IB3. Hi han assistit també el PSOE i Volem Sant Lluís, que comparteixen les crítiques al Govern per no haver tingut en compte la milionària sentència que els afecta.

 

26/03/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris