X

El comitè federal del PSOE aprova per unanimitat les llistes electorals

La reunió que ha durat prop d'una hora i ha transcorregut amb normalitat tot i algunes discrepàncies amb Aragó i Andalusia

17/03/2019

El comitè federal del PSOE aprova per unanimitat les llistes electorals

Tres socialistes balears estaran a les llistes per a les eleccions europees del 26 de maig. Ho ha anunciat la secretària general del partit a les Illes Balears, Francina Armengol. Alícia Homs ocuparà la divuitena posició i també se sumaran Marta López i Ismael Gutiérrez, en els llocs 42 i 49 respectivament. Armengol ha resaltat que totes les llistes combinen experiència i gent innovadora.

Al Consell estan Catalina Cladera i Andreu Alcover en els primers llocs. La candidatura al parlament per Mallorca, encapçalada per Armengol, la segueixen Iago Negueruela i Patricia Gómez. Al Congrés, Pere Joan Pons i Sofia Hernanz i al Senat Cosme Bonet i Susanna Moll. Les llistes han estat aprovades al comitè federal.

Una reunió que ha durat prop d’una hora i ha transcorregut amb normalitat tot i algunes discrepàncies amb Aragó i Andalusia. En aquestes comunitats, alguns dels candidats més propers als líders han quedat fora de les llistes. Una decisió que Susana Díaz i altres integrants de la delegació no han votat les llistes.

Entre les novetats, cal destacar també l’absència a les llistes europees de l’exministre José Blanco i Elena Valenciano.

17/03/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris