X

Un incendi a un bloc de pisos d’Andratx obliga a desallotjar una vintena de veïnats

Després que els tècnics de l'Ajuntament i els Bombers revisasin els habitatges i l'estructura de l'immoble, pràcticament tots han pogut tornar a ca seva, tret del pis on es va inicar el foc

15/03/2019

Un incendi a un bloc de pisos d’Andratx obliga a desallotjar una vintena de veïnats

Un incendi a un bloc de pisos d’Andratx ha obligat a desallotjar una vintena de persones. Han hagut de passar la nit fora de ca seua. Després que els tècnics de l’Ajuntament i els Bombers revisasin els habitatges i l’estructura de l’immoble, pràcticament tots han pogut tornar a ca seva, tret del pis on es va inicar el foc. Creuen que l’orígen podria ser el “mal funcionament” d’una estufa.

Va passar aquest dijous, devers les 9 i mitja del vespre, en el bloc B d’un comunitat situada al munici d’Andratx. El foc es va iniciar en un dels pisos de la primera planta. En aquell moment no hi havia ningú a l’interior, ja que els residents es trobaven al pis de la veïnada.

Les 70 persones que viuen a la comunitat varen desallotjar els seus habitatges, però només els prop de 20 que viuen al bloc afectat han hagut de passar la nit a casa de familiars. Els bombers i tècnics de l’Ajuntament han visitat l’edifici.

Tot i que no està confirmat al cent per cent, els bombers creuen que el foc es va iniciar pel mal funcionament d’una estufa que hi havia al saló de l’habitatge.

15/03/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris