X

85 empreses participen en el 13è Fòrum d’Ocupació de la UIB

Les empreses necessiten gent amb Formació Professional

13/03/2019

85 empreses participen en el 13è Fòrum d’Ocupació de la UIB

La Universitat de les Illes Balears (UIB) ha acollit, avui dimecres, la 13a edició del Fòrum d’Ocupació. Una cita, ja consolidada, entre empreses i entitats de tots els sectors d’arreu de l’arxipèlag que ofereixen llocs de feina i persones que en cerquen. Tant estudiants, que volen començar a fer currículum, com graduats.

Enguany és una de les edicions amb més varietat d’empreses. En total, n’hi participen 85 dedicades des de cuidar persones majors fins al món de la construcció. Tot i això, la majoria són del sector turístic i les Noves Tecnologies. Moltes d’elles cerquen gent amb Formació Professional. Una important demanda a les empreses de les Balears. “Més de la meitat de gent que necessitam a la nostra empresa ha de ser d’FP. Tenim una demanda molt important de qualificats”, explica una de les empreses d’Enginyeria present al fòrum.

El fòrum està obert a tots els demandants d’ocupació. Ara bé, la majoria de persones que cerquen feina a aquest fòrum són estudiants que volen compaginar formació i feina per adquirir experiència i començar a fer currículum.

13/03/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris